En vanlig fredag

Idag har vi inte gjort mycket alls. Egentligen skulle Patrik och jag på en fest ikväll så skulle Filippas farmor passa henne några timmar, så jag hade kämpat i några dagar nu med att pumpa ut mjölk så att det skulle finnas. Men dom skulle dra ut på krogen efter maten så det kändes inte speciellt kul eftersom jag inte kan dricka så länge jag ammar och Patrik varit nykterist sedan vi blev tillsammans typ. Så runt fyra tiden klädde jag på Lippa så vi kunde gå till ica och handla lite, och så ville jag få henne att sova lite grann eftersom hon varit vaken nästan hela dan. Men nej, hon ville inte somna. Gick in på krossan för att kolla om dom hade några av dom där braiga strumporna som jag köpt där till Filippa, men det fanns bara i för stora storlekar. Och så skulle jag kolla om dom hade något snyggt deadem, men dom hade inga alls. Så det var bara att gå över till ica och handla lite till middagen. Faan, jag skulle köpt det där deademet på glitter som jag såg, det var ju hur snyggt som helst.
På kvällen kom Filippas farmor över och kolla på tv och sådär, eftersom hon inte fick passa henne. Men tror hon hade lika kul här ändå. :)

Nää, nu ska jag umgås med Patrik medan Lippa sover en söt sömn. Men hon lär väl vakna snart eftersom det är dags för mat om en timme.
Men här får ni en bild på underbara Filippa som ligger på min säng och sover. Tog bilden i dag mitt på dan :)

image7

Kommentarer
Postat av: therese

hej. det med att du inte får dricka när du ammar,stämmer väl inte riktigt.. eller? vad jag alltid har hört är att man skall pumpa ut mjölk då när någon skall sitta barnvakt åt sin bebis,men sen kan man dricka om man vill de, men då när man kommer hem sen på kvällen så måste man pumpa ur bröstena så all alkohol blandat med mjölken kommer ur bröstena. men dagen efter kan man amma som vanligt. eller? jag skall snart få en liten knodd jag med, längtar. ps,gillar din blogg mkt. therese


Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback