Längtar

Tre dagar kvar till BF! Känns som en evighet..
Men nu har i alla fall förvärkarna satt igång, har hållt på i 3 dagar eller något sånt :)
Men tyvärr så kan dom ju hålla på ganska länge innan dom rikitga värkarna kommer.. jag som går och längtar så mycket. Vill ju inget hellre än att det bara ska sätta igång så jag har min lilla ängel i min famn. Men den dagen den kommer väl den med, men frågan är när?!

Ont i halsen

Usch usch.. har så jävla ont i halsen.. har sån där gullig hosta med slem så det raslar i halsen när man hostar. Känns som sandpapper.. Men det är tur att jag har världens bästa pojkvän som bryr sig om mig.. han ska köpa honung och soppa till mig i kväll så nu fan ska det bli bättre :)

Nu börjar det närma sig, snart ska h*n ut. Hoppas på att det är ganska snart för längtar så efter den lilla krabaten som jävlas med mig i stort sätt hela tiden. haha
Det går nog inte en dag då h*n inte spretar med armar och ben åt alla håll och kanter, då h*n vaknar till liv och dansar runt i magen så fort jag säger ordet god natt och lägger mig till rätta för att sova.
Men det spelar ingen roll hur mycket h*n jävlas med mig, för jag kommer alltid att älska det här barnet över allt annat. Jag vet redan nu att det är världens sötaste barn! ;D