Söndag

Igår belv äntligen fotavtrycket gjort. Det var lite små svårt eftersom Filippa skulle knipa med tårna när man skulle sätta foten mot pappret. Men vi fick en del bra avtryck i alla fall. Sen försökte vi med en hand också men det var lättare sagt än gjort. Det är inte så lätt att göra avtryck av en knyten näve om färgen är i handflatan. Men som tur var så hade jag fixat ett bad åt henne. Så jag kröp ner i badkaret med henne och så tvättade vi av färgen och så fick hon platska en stund. Till en början simmade Filippa sådär gulligt som hon gjorde i tisdags, men när Camilla skulle filma så försökte Lippa hoppa fram i stället. Men har det på film i alla fall, men vet inte riktigt hur man lägger in filmen, så om det är någon som vet hur man gör så får ni gärna säga till.
Men gud va Lippa var vaken igår då. Hon vaknade och åt runt halv sju och sen vid halv elva. Sen somnade hon en kvart eller något sånt och när mamma kom vid ett så låg hon och pratade med mamma ett bra tag innan hon åt igen. Direkt efter hon ätit så packade vi ihop allt och åkte mot tumba. Efter ett tag somnade Filippa till i bilen men vaknade när vi kom fram till tumba och hämtade upp Camilla. Sen åkte vi till maxi där Lippa inte sov mycket alls. Vi handlade i drygt en timme och Filippa somnade nog ungefär när vi kom till kassan eller något sånt. Sen vaknade hon när vi kom hem till mamma och pappa och där sov hon en kvart medan vi åt. Så sammanläagt så sov hon nog bara en och en halv timme på hela dagen. Men snacka om att hon sov skönt i natt. :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Finns ju inte så mycket att göra, tyvärr. Men men får se vad som händer, ska i alla fall passa på och äta någon lunch nu medan Filippa sover. Hon somnade nyss.

Ska bara göra en uppdatering av namnen först.

Tjejnamn                                                 Killnamn
Jennilee Margareta Sarah                   Casper Mathias Fredrik
Dominique Margareta Frida                 Razmus Mathias Niklas

Där har ni namnen som jag vill ha i rätt stavning och allt.

Kommentarer
Postat av: Sara

Va fina namn :)

Postat av: The original Patte ^^

Va fint du skriver om våran lilla familj :)
Älskar dig och lippan :) pusssss

2007-05-01 @ 01:23:54
URL: http://patriknilsson.blogg.se

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback