Fredag, boktips tack

Fan nu har jag precis läst ut boken jag höll på att läsa. Den var as bra och kan rekomendera den ganska stark till alla som tycker om ungdomsböcker då man får skämmas lite och sitta och fnissa för sig själv.
Linas kvällsbok 1 & 2 - Emma Hamberg.

Nu skulle jag vilja ha en ny bok att läsa men hittar inte någon här hemma. Är det någon som har något bra boktips att ge mig?


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Det beror på vad du gillar för böcker :)
En bra "ungdomsbok" som jag läste för några år sen heter "Älskade ängel" men den går nog inte att köpa men den finns på biblioteket.
Den fick mig att sitta och små le :)
Vi hörs i kväll :)

2007-07-13 @ 14:20:45
Postat av: Mikaela

Eller hette den "Kära ängel"?
Hur som helst den är bra :)
Den finns iaf på biblioteket i Nynäshamn, så du kan ju fjärrlåna den via biblioteket i Tumba :)

2007-07-13 @ 14:26:21
Postat av: Anonym

I Korasan är moralen hög; människorna är flitiga, vänliga och väluppfostrade. I detta idealland växer Lydia upp. 16 år gammal träffar hon en ung skulptör, Aldersan, på en fest, och romantiken ligger i luften. När Lydia kommer hem börjar hon be någon där uppe att få återse Aldersan. Så ihärdigt ber hon att hon till sist blir bönhörd. Ängeln Ebol, som har varit i himlen ca 200 år och är mycket sömnig, blir beordrad att besöka jorden och bistå Lydia. I himlen har man inga regler. Det enda man har respekt för är äkta känsla. Parallellt med kärlekshistorien berättas om en konflikt mellan landets regent och trädföreningen, som leder till att skulptören och flera med honom blir fängslade och pryglade. Så ängeln Ebol har mycket att stå i nere på jorden. Allt slutar dock lyckligt med att de onda får sitt straff och de goda sin belöning, precis som det ska vara i en riktig saga.
Hittade denna beskrivning på internet, men boken är roligare än vad detta låter...

2007-07-13 @ 14:59:53
Postat av: Mikaela

Mikaela=Anonym

2007-07-13 @ 15:00:21

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback