Lördag, fortfarande

Nu sitter jag här vid datan igen. Har inte så mycket att göra för tillfället. Camilla tittar på Animalplanet om sjölejon eller något sånt och pappa sitter bredvid och är ganska glad i hatten. Och Lippa ligger bredvid mig i soffan och sover. Hon var så himla gnällig och trött men vägrade att somna så hon fiick lite mat så att hon skulle somna. Annars orkar hon inte äta  när hon ska äta för natten och då måste jag mata henne vid två eller tre i natt. Och det tycker jag är dumt när hon brukar sova hela nätterna.

Syster tjatar om att hon vill ha datan för att hon ska kolla något om hajar, men jag vill egentligen inte ge henne datan för då vet jag inte vad jag ska göra tills Lippa vaknar. Hon kanske sover en timme till eller så. Men ska nog se om inte Camilla kan hålla koll på Lippa så kan jag gå och göra mig färdig för natten så slipper jag göra det när hon vaknar.
Just fan, tror jag har tvätt i maskinen som jag inte tagit hand om.. kanske ska gå och hänga den nu medan jag inte har något att göra.

Skriver mer imorgon!


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Och du har fullt upp som vanligt gumman :)

Postat av: Din pojkvän, du vet den där knasiga pricken ;p

dutti flicka tvätta tvätten :P

2007-06-03 @ 00:37:36
URL: http://patriknilsson.blogg.se
Postat av: Mikaela

Ja, man börja få hål på dem gamla strumporna, så det var dags att fulla upp förrådet lite ;)

2007-06-03 @ 10:16:10
URL: http://mikaela85.blogg.se

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback