Lördag, massa parasoll

Jag tror att min kära lilla tjej har sin tre månaders tillväxtperiod just nu. För hon äter mest hela tiden och vaknade till och med i natt och ville ha mat, det har hon inte gjort på typ två månader. Så fick mata henne vid två och sen vid sex i gen.

Idag åkte vi till biltema och kollade om det fanns några bra fläktar men det hade dom inte. Och sen gick vi in på maxi och köpte folköl åt pappa. Var så himla hungrig så köpte en köttbullemacka och någon issörjedryck med blåbärssmak.
Sen åkte vi till kungenskurva och kollade efter fläktar på jula, där hittade vi två stycken som vi slog till på. Och sen åkte vi till babyland och kollade efter ett parasoll till Lippas vagn. Ville egentligen haft ett parasoll i märket brio i samma gröna som vagnen men brios parasoll var så himla dyra och så fanns det inte på lager dessutom. Så tog ett som jag tror var babylands egna eller något sånt, och det fanns bara i rosa eller orange, tog rosa såklart. Där hittade vi även två leksaker som vi köpte. En bitring med "vatten" i och en kanin som ska få hänga i vagnen.

Förresten köpte en klänning på maxi också, kanske inte är något att skryta med att man köpt kläder där, men ändå. Den var riktigt snygg och ska nog ha den på mig i morgon när jag ska till Sandra som fyllde år i onsdags. Testade den här hemma utan kläder under och då var det så himla fult när man såg bhn under så testade att ha en av mammas bikiniöverdelar under och det blev mycket bättre, så ska ha den under imorgon. Så behöver jag bara sätta amningsinläggen i den i stället, det är ju klister på inläggen. :)
Och Lippa ska ha linne och kjol på sig och sin nya super-snygga keps på sig. Och så får hon antagligen också en dregellapp eftersom hon dreglar ännu mer nu än hon gjorde för någon vecka sen. Så vi kommer vara riktigt fina imorgon, Lippa och jag. :)

På kvällen åkte mamma och Camilla till Kista och köpte ett jätte stort och fint parasoll till våran uteplats och en hängmatta. Nu blir uteplatsen svår att slå sa ni veta, den är grymt härlig!

Måste bara uppdatera er lite på hur Lippa har utvecklas dom senaste dagarna. Igår vände hon sig från rygg till mage på riktigt. Nu lyckades hon ordentligt och låg på magen, dom andra gångerna har hon typ legat på mage men nu var det på riktigt. Och den här gången låg hon och verkligen försökte. :)
Och så har hon typ kommit på att  man kan låta på olika sätt för hon skriker på ett ganska öronbedövande sätt just nu. Fast hon skriker inte som att hon är arg, och gör det bara för att låta.
Och här om dagen sög hon även på sin ena stortå, måste vara mumsigt i den här värmen ;p

Nää, nu ska jag borsta tänderna medan Lippa sover en stund, sen ska hon äta för natten och sen är det god natt!!
Men först kommer det en bild på Lippa när hon ligger och sover på sitt babygym.

image50

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Söta Lippa :D
Det låter som ni kommer vara dem snyggast brudarna i hela Tumba med dem kläderna :)
Kram

Postat av: hakan

owwwww very very sweettt:D VERY LITTLE and VERY BEATIFUL:d

2007-06-11 @ 19:39:44
URL: http://makale.blogg.se

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback