Onsdag, äventyr till Kista galleria

Imorse vaknade Lippa vid nio när hon märkte att jag var vaken, annars hade hon nog sovit ett tag till. Då gick vi upp och åt frukost med mamma och Camilla och vid halv elva när vi var färdiga hoppade vi in i bilen. Vid halv tolv kom vi hem tilll mormor oh morfar där vi fick pytt i panna och lite fika. Och så fick Lippa lite mat innan vi gick ner till kista galleria. Där gick vi runt i nästan tre timmar innan vi gick upp till mormor och morfar igen. Köpte lite sommarkläder till Lippa. Eftersom det är så äckligt varmt så svättas hon bort och får alltid bara vara i blöja hemma. Så det behövdes lite tunna sommarkläder.
Uppe hos mormor och morfar fick Lippa lite mer mat och på vägen hem hämtade vi upp Sophie. Vi var inte så jätte länge men hon åt middag med oss och så fick hon sin födelsedagspresent eftersom hon fyllde år igår. Verkade som att hon blev glad i alla fall. :)

Det var väl lite vad som hänt idag i snabba drag, men det blir så tråkigt om man skriver allt för detaljerat. Orkar inte skriva så mycket mer idag. Skriver nog mer imorgon.
 Hade egentligen tänkt lägga in en bild på henne med hennes nya keps men orkar inte leta fram sladden till mobilen så det får bli imorgon istället. Idag får det bli en bild från dopet där även Lippas pappa är med.
Först är det Camilla, sen jag, Patrik och Filippa och sen Christo.

image47

Kommentarer
Postat av: ' CAROLIN

han har ju de :/

Postat av: Mikaela vid arbetsdatan på lunchen :)

Ni var så fina så allihop på dopet :)

2007-06-07 @ 12:24:17

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback