Måndag, roligt och deppigt

Tänkte bara skriva av mig lite. Börjar med det roliga:
Det känns verkligen som att Lippa börjar bli stor nu. Hon är vaken så pass mycket om dagarna och ligger och pratar och sprattlar hela tiden. Nyss låg hon på Patriks mage och "kröp" över honom. Det slutade nästan med att hon låg halvvägs ner i sängen. Och tidigare idag så försökte hon sätta sig upp. Det är inte "lika duktigt" som det låter som, för hon satt redan och lutade sig mot mina ben. En aningens bakåtlutat, men hon försöker kämpa sig framåt. Och när hon sitter som en säck potatis så hittar hon sin vänsterfot och tycker det är jätte kul att inspektera den. Så söt hon är den där lilla grodan.

Till deppigheterna då:
Jag blir så besviken på vissa. Först tackar man ja till att man ska komma på dopet, men sen några dagar innan dopet säger man att det är ändrade planer så dom inte kan komma. Det är ungefär 10 stycken nu som har "lämnat återbud". Tycker det är så tråkigt, men det finns väl inte så mycket att göra åt saken, kan dom inte komma så kan dom inte.

Just nu ligger Lippa och sover på det mest söta sätt som finns. Hon ligger i sin vagn med händerna i och för munen. Hur sött som helst! :)


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Åh hon är bara för söt lilla Lippa :)

Ja vi tänker inte ändra oss, vi kommer iaf :)
Detta vill man ju inte missa och nu har man ju köpt doppresenterna och allt :D

Kram
Mikaela


Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback