Torsdag och en duktig Lippa

Det var någon som ville att jag skulle ta kort på mössan och strumporna och lägga ut de här så nu gör jag det, och hoppas ni blir nöjda. Tyvärr kunde jag inte få en bra bild på Filippa med mössan/kepsen på eftersom hon aldrig ville vara stilla tillräckligt länge, så alla blev alldeles för suddiga. Men det kommer senare när hon börjar använda den på riktigt. :)

image14


Idag har vi inte gjort så jätte mycket faktiskt. Myst en massa bara. Filippa ska äta snart och efter det ska vi ta en promenad till ica och handla lite. Måste köpa en ny funlight, den har varit slut i några dagar och jag saknar den redan haha. Sen ska jag kolla efter en hårtidning med olika frisyrer, ska klippa mig den 18 maj, så jag är fin till dopet. Men jag vet inte riktigt hur jag vill klippa mig än. Skulle vilja ha en tun rak lugg, men eftersom jag har lite "lockigt" från pappa i mitt hår så får jag aldrig sån lugg. Så i så fall måste jag skaffa en plattång. Få får se om jag kanske hittar någon annan frisyr jag vill ha.

Måste bara berätta hur otroligt duktig Lippa var igår. Testade att ge henne en skallra för att se om hon kunde hålla i den. Och det kunde hon ju såklart eftersom dom kan greppa så pass bra. Men att hon skulle hålla i den och "leka" med den trodde jag aldrig att hon skulle göra. Hon lyfte till och med upp den i luften och förde den till munnen.. och sådär. Så duktig så :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jätte söt mössa där! hihi Kan bara gissa hur gullig hon ser ut! ;)
Ska åka o köpa stövlar till Nea och en liten solhatt/keps/sommarmössa också... Funderar på att ta bussen till Valbo då så det blir lite "äventyr" hihi Tokan tycker om bussar! :p

Duktig liten tös! Hoppas få med mig Nea till dopet, men som allt är.. ja, du vet :s Annars får jag kidnappa henne :p haha *skoj*
Kraaam

Postat av: Mikaela

Va kul att du fick en klipp-tid innan dopet :)
En annan sitter just nu också och funderar över hur jag vill ha håret. Har också lockigt från pappa, så det blir väl en frisyr som funkar med lockar och rakt :)

Hoppas du hittar en som du blir nöjd med :)
Jätte söt mössa Lippa fått :D

2007-05-03 @ 16:02:05
Postat av: Sara

Den här kommentaren passar kanske inte in här, men varför har varken Emelie eller Caroline länkat till din blogg? När du har länkat till Carolines..

2007-05-03 @ 17:19:38
Postat av: Sofia

Åå vilken tuff mössa! Kan bara tänka mig hur tuff själva Filippa är i den..:)

2007-05-03 @ 17:42:53
URL: http://sollerax.blogg.se
Postat av: Sara

Söt mössa åt söt Lippa :)

2007-05-03 @ 19:55:51
URL: http://SaraWikstrom.blogg.se
Postat av: klara :D

åhh, vilken söt keps =)

2007-05-04 @ 14:50:08
Postat av: Malin

Hej kusinvitamin :) hur är allt med dig? Kram /malin

2007-05-04 @ 18:54:18
URL: http://myst3rious.blogg.se

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback